Bra stubbfräsning i Umeå

Stubbfräsning – Borttagning av stubbe

  • Stubbfräsning är det naturliga alternativet med borttagning av stubbe. Det är miljövänligt och prisvärt och ett bättre alternativ till att gräva upp stubben som påverkar omgivande mark och medför avgifter för deponering eftersom trädstubbar klassas som miljöfarligt avfall.
  • Stubbfräsning utförs ner under marknivån (standarddjup: 10 cm) där stubben förruttnar på ett naturligt sätt.
  • När stubben är borta återstår endast flis samt ett hål som ni med fördel kan fylla med jord och sedan rulla ut gräsmattan eller så eget gräs.
  • Stubbflis kan användas med stor fördel i trädgården som barktäck i rabatterna eller komposteras för senare användning.
Bort med stubben och förenkla gräsklippningen!

Rensa tomten på stubbar, fördelarna är många som t.ex: förenkla gräsklippningen och förbättra framkomligheten för både lekande barn och trädgårdsaktiva vuxna.

En stubbes livslängd

Det behövs flera decennier för en stubbe att ruttna. Granstubben ruttnar inifrån och en tallstubben utifrån.
Kontakta oss och slipp själv det slitsamma arbetet att gräva upp för hand.

Våra uppdragsgivare

Vi arbetar mest för privatpersoner i villaträdgårdar, men även för markfirmor och anläggningsföretag, byggföretag, trädfällare, fastighetsbolag, kommuner & parker, kyrkogårdsförvaltningar, golfbanor samt utmed vägar och spår m.m.

Geografi

Vi utgår från Umeå och tar uppdrag i Västerbotten och Örnsköldsvik samt Teg, Holmsund, Sävar, Hörnefors, Ersboda, Umedalen.

Stubbfräsning, Borttagning av stubbe, Umeå, Västerbotten, Örnsköldsvik, Teg, Holmsund, Sävar, Hörnefors, Ersboda, Umedalen.
Vi samarbetar med Umeå Trädfällning för professionell och säker trädfällning.
Sedan fräser vi bort stubbarna och er tomt är klar!